Over ons

Bel ons op
0412 - 64 56 55

In 1989 begon de heer Mark van de Goor als accountant bij Buuts Boekhouding & Belastingadvies aan de Willibrordusweg te Oss. In 1990 verhuisde het kantoor naar de Spoorlaan in Oss. In 1996 werd Mark mede-eigenaar en het kantoor ging verder onder de naam Buuts & Van de Goor Accountants & Belastingadviseurs. Het bedrijf werd steeds groter en het pand aan de Spoorlaan werd daardoor te klein. In 2009 verhuisde het kantoor naar de Kantsingel te Oss, tegelijkertijd zijn ook de huisstijl en naam aangepast. Vanaf dat moment ging het bedrijf verder onder de naam Van de Goor Accountancy & Belastingadvies. Het kantoor telt op dit moment zo’n 12 medewerkers. 

Van de Goor Accountancy en Belastingadvies is een hedendaags kantoor en speelt adequaat in op ontwikkelingen op allerlei gebieden. 

Het kantoor is onder andere gespecialiseerd in het samenstellen, beoordelen en controleren van jaarrekeningen, het verzorgen van salarisadministraties en de advisering van ondernemers in het midden- en kleinbedrijf op het gebied van administraties, bedrijfseconomische- en fiscale aangelegenheden. Niet alleen voor ondersteuning bij of vragen over het voeren van de administratie kunt u bij ons aankloppen, maar ook voor uw diverse belastingaangiften kunt u bij ons terecht. 

Met onze vaste kern van medewerkers bieden wij onze cliënten een persoonlijke-, informele en deskundige begeleiding. 

Wij maken graag, geheel vrijblijvend, een afspraak om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.