Accountancy

Een belangrijke bron van informatie waarin we uw resultaten versus bezittingen en schulden over het hele kalenderjaar presenteren.

Bel direct met Mark - Accountant
0412-645655

Inzicht in uw cijfers door een expert die bij uw bedrijf past

Op basis van de door u of ons gevoerde administratie verzorgen wij het samenstellen van uw jaarrekening. Een belangrijke bron van informatie waarin we uw resultaten versus bezittingen en schulden over het hele kalenderjaar presenteren. Ook de Belastingdienst of uw bank krijgt het document onder ogen, daarom is bij de samenstelling de nodige deskundigheid vereist.

Van de Goor Accountancy & Belastingadvies ondersteunt u van harte bij de bedrijfsvoering van uw onderneming. Of deze nu klein of groot is; onze medewerkers bezitten brede kennis op bedrijfseconomisch en financieel gebied. 

Daarnaast vervullen wij graag de rol van adviseur. Heeft u een uitdaging op financieel, juridisch of fiscaal vlak? Wij gaan graag met u in gesprek om u en uw bedrijf te leren kennen. 

Waar liggen de financiële kansen en uitdagingen voor uw onderneming? Wat wilt u bereiken met uw bedrijf op korte en lange termijn? Wie bent u en wat zijn uw persoonlijke ambities? Hoe kunnen we dit omzetten in een haalbaar plan? Van de Goor Accountancy & Belastingadvies geeft u financieel advies in brede zin. Wij kijken verder dan alleen cijfers en bieden u toegevoegde waarde door als actieve sparringpartner naast u te gaan staan. 

Andere diensten

Fiscaal advies

Optimaal belastingadvies voor de korte en lange termijn

Meer over fiscaal advies

Salarisadministratie

Geen omkijken meer naar zaken zoals loonadministratie

Meer over salarisadministratie

Starters

Goede ondersteuning in de opstartfase voor meer focus

Meer over starters